Wat doet VPS-Automatisering?

VPS Automatisering ontneemt bedrijven de zorgen op het gebied van IT door een uiteenlopend pakket van diensten aan te bieden. Een oplossings- maar vooral klantgerichte visie helpen ons hierbij en onderstrepen onze doeltreffende aanpak. We hebben verschillende MKB-organisaties als klant, variërend van de bouwsector tot aan consultancy en advocatenkantoren. Door voor deze diversiteit aan klanten te werken heeft VPS een ruime ervaring opgedaan met verschillende projecten, zowel in omvang als complexiteit.

We helpen onze klanten onder andere met:

· Systeembeheer (zowel op locatie als remote-support)

· Netwerkontwerp, -aanleg, -beheer en onderhoud

· Maatwerkoplossingen (bijvoorbeeld m.b.t. VPN verbindingen)

· Xelion VOIP telefooncentrale

· Samenstellen van systemen op basis van specifieke eisen (voor bijvoorbeeld narrowcasting, kassasystemen)

Werkwijze

Ieder bedrijf is anders, werkt anders en heeft een eigen identiteit. Hierdoor vraagt elk bedrijf om een eigen professionele aanpak. Om onze dienstverlening geheel op maat aan te kunnen bieden, wordt er door VPS Automatisering eerst een complete analyse gemaakt van wensen, eisen, behoeften en de mogelijkheden op de locatie. Daarnaast kijken we naar de toepassing van de werkstations/het netwerk om een passend advies te geven!

Daarnaast onderhouden we graag uw infrastructuur zodat u verzekert bent van maximale prestaties te allen tijde en storingen zo veel als mogelijk voorkomen worden. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen, zeker als de continuiteit van uw onderneming ervan afhangt. Ons uitgangspunt is altijd dat u, nu en in de toekomst, geen zorgen over uw IT meer heeft!

Vormt uw IT een strop? VPS Automatisering lost het op! We make IT work!